Teaming Partner

Voor veel IT-bedrijven blijkt het een hele uitdaging om de partnerstatus bij een fabrikant te bereiken en te behouden. Fabrikanten eisen tegenwoordig veel van hun partners, zoals:

 • grote investeringen qua tijd en geld in opleidingen
 • hoge minimale afnames

Naast de hoge eisen waaraan moet worden voldaan, worden de vergoedingen en kortingen die je daarvoor terugkrijgt ieder jaar lager.

Of misschien kies je ervoor om je liever niet aan 1 fabrikant te binden? Maak je geen zorgen, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw organisatie!

PTP IT Distribution is Teaming Partner voor de fabrikanten HPE, HP, Aruba en Cisco en kan je alle voordelen van een partnerstatus bieden, zonder dat je daarvoor de nodige investeringen hoeft te doen. Zo kan je, ongeacht de certificeringen van jouw bedrijf, toch gebruik maken van het volledige product- en dienstenportfolio van bijvoorbeeld HPE en Aruba.

Wat kan PTP IT Distribution voor jouw organisatie betekenen?

 • De scherpste prijs!
  Win meer projecten én maak meer marge!
 • Het juiste advies!
  Onze gecertificeerde accountmanagers helpen je graag bij het samenstellen van de juiste configuratie.
 • Altijd de beste beschikbaarheid!
  Door onze grote voorraad in Tiel zijn wij in staat om de producten de volgende dag, desgewenst dezelfde dag, bij jou of jouw klant aan te leveren.
 • Levering op maat!
  Je kan de bestelde IT hardware configuratie door onze gecertificeerde engineers laten assembleren. Tevens kunnen zij meteen de bestelde software licenties installeren. Als je wil, dropshippen wij dit direct naar jouw klant met jouw eigen pakbon.
 • Uw betrouwbare partner!
  Als Teaming Partner doen wij géén zaken met eindgebruikers, maar kiezen er bewust voor om uitsluitend met zakelijke wederverkopers te werken. Mocht een eindgebruiker contact met ons opnemen, dan zoeken wij een geschikte reseller in zijn/haar omgeving om die vervolgens met elkaar in contact te brengen.