Over ons

PTP IT Distribution is een van de grootste onafhankelijke distributeurs van computer hardware in Europa. Wij leveren IT hardware, o.a. servers en opties, storage, netwerkproducten en opties daarvoor, van de merken HPE, HP, Cisco en Microsoft. Wij leveren nieuwe en originele producten met volledige fabrieksgarantie. Maar op aanvraag kunnen wij u ook zeer voordelig Refurbished Hardware aanbieden. Wij zijn er van overtuigd een toegevoegde waarde te zijn op uw huidige leveranciersbestand, door middel van onze grote voorraad, goede service en natuurlijk zeer scherpe prijzen.

Waarom PTP IT Distribution?

 • De scherpste prijs!
  Win meer projecten én maak meer marge!
 • Het juiste advies!
  Onze gecertificeerde accountmanagers helpen u graag bij het samenstellen van de juiste configuratie.
 • Altijd de beste beschikbaarheid!
  Door onze grote voorraad in Tiel zijn wij in staat om de producten de volgende dag, desgewenst dezelfde dag, bij u of uw klant aan te leveren.  
 • Levering op maat!
  U kunt de door u bestelde IT hardware configuratie door onze engineers laten assembleren, en uw bestelde software licenties laten installeren.
  Als u wilt dropshippen wij dit direct naar uw klant met uw eigen pakbon.
 • Uw betrouwbare partner!
  Als Teaming Partner doen wij géén zaken met eindgebruikers, maar kiezen er bewust voor om uitsluitend met zakelijke wederverkopers te werken.
  Mocht een eindgebruiker contact met ons opnemen, dan zoeken wij een geschikte reseller in zijn/haar omgeving om die vervolgens met elkaar in contact te brengen.

Wilt u de voorraad- en prijslijst van PTP IT Distribution automatisch in uw CRM-systeem uploaden?
Neem dan snel contact op met uw accountmanager!