R0Q47A- HPE MSA 1.92TB SAS 12G Read Intensive SFF (2.5in) M2 3yr Wty SSD

Waarom kiezen voor een SSD?

Deze SSD is ontworpen voor leesintensieve werkbelastingen, wat betekent dat het bijzonder geschikt is voor taken waarbij frequent lezen van gegevens vereist is. Dit maakt het ideaal voor toepassingen zoals databasetoegang, rapportage en analytische workloads.

SAS (Serial Attached SCSI) 12G biedt hoge gegevensoverdrachtssnelheden, waardoor de SSD in staat is om snel toegang te krijgen tot en gegevens te lezen vanaf de schijf. Dit draagt bij aan de algehele systeemprestaties.

HPE staat bekend om zijn betrouwbare hardware, en deze SSD vormt daarop geen uitzondering. SSD’s hebben over het algemeen minder bewegende delen dan traditionele harde schijven, waardoor ze robuuster en duurzamer zijn.

Het compacte formaat van 2.5 inch maakt deze SSD geschikt voor servers met beperkte ruimte, zoals rackmount servers. Dit vergroot de flexibiliteit bij het ontwerpen van serverconfiguraties.

HPE biedt een garantie van 3 jaar voor deze SSD, wat extra gemoedsrust geeft aan gebruikers. Het geeft vertrouwen in de ondersteuning en betrouwbaarheid van het product.

Deze SSD is specifiek ontworpen voor gebruik met HPE MSA Storage-systemen, waardoor het naadloos integreert met de bestaande infrastructuur en configuraties.

Waarom PTP IT Distribution?

 • De scherpste prijs!
  Win meer projecten én maak meer marge!
 • Het juiste advies!
  Onze gecertificeerde accountmanagers helpen u graag bij het samenstellen van de juiste configuratie.
 • Altijd de beste beschikbaarheid!
  Door onze grote voorraad in Tiel zijn wij in staat om de producten de volgende dag, desgewenst dezelfde dag, bij u of uw klant aan te leveren.  
 • Levering op maat!
  U kunt de door u bestelde IT hardware configuratie door onze engineers laten assembleren, en uw bestelde software licenties laten installeren.
  Als u wilt dropshippen wij dit direct naar uw klant met uw eigen pakbon.
 • Uw betrouwbare partner!
  Als Teaming Partner doen wij géén zaken met eindgebruikers, maar kiezen er bewust voor om uitsluitend met zakelijke wederverkopers te werken.
  Mocht een eindgebruiker contact met ons opnemen, dan zoeken wij een geschikte reseller in zijn/haar omgeving om die vervolgens met elkaar in contact te brengen.

Specifications:

Capacity1.92 TB

Family brand HPE MSA

Form factor Small Form Factor

Interface SAS

Detailed product description HPE MSA 1.92TB SAS 12G read intensive small form factor solid state drive, 2.5-inches and 3 year warranty

Vraag vandaag nog een offerte aan en je hebt het desgewenst de eerstvolgende werkdag al op de gewenste locatie!