P00924-B21 – HPE 32GB Dual Rank x4 DDR4-2933 CAS-21-21-21 Registered Smart Memory Kit

Waarom kiezen voor de Smart Memory Kit (P00924-B21) van HPE?

HPE staat bekend om zijn betrouwbare hardware, en dit geheugen vormt daarop geen uitzondering. Het is ontworpen en getest om consistent hoge prestaties te leveren in enterprise-omgevingen.

Met een snelheid van DDR4-2933 en een CAS-latentie van 21-21-21 biedt dit geheugen snelle gegevensoverdracht en responsieve systeemprestaties, wat vooral belangrijk is voor taken die veel geheugen vereisen, zoals virtualisatie of databasetoepassingen.

Met een capaciteit van 32GB per module en ondersteuning voor Dual Rank-technologie kunnen systemen meer geheugen gebruiken, wat essentieel is voor het uitvoeren van veeleisende taken en het ondersteunen van meerdere gelijktijdige processen.

ECC-geheugen detecteert en corrigeert fouten die zich kunnen voordoen tijdens gegevensoverdracht, wat de stabiliteit en betrouwbaarheid van het systeem verbetert, vooral in bedrijfskritieke omgevingen waar gegevensintegriteit cruciaal is.

Kortom, als betrouwbaarheid, prestaties en schaalbaarheid belangrijk zijn voor jouw toepassing, kan de HPE 32GB Dual Rank x4 DDR4-2933 CAS-21-21-21 Registered Smart Memory Kit een uitstekende keuze zijn.

Waarom PTP IT Distribution?

 • De scherpste prijs!
  Win meer projecten én maak meer marge!
 • Het juiste advies!
  Onze gecertificeerde accountmanagers helpen u graag bij het samenstellen van de juiste configuratie.
 • Altijd de beste beschikbaarheid!
  Door onze grote voorraad in Tiel zijn wij in staat om de producten de volgende dag, desgewenst dezelfde dag, bij u of uw klant aan te leveren.  
 • Levering op maat!
  U kunt de door u bestelde IT hardware configuratie door onze engineers laten assembleren, en uw bestelde software licenties laten installeren.
  Als u wilt dropshippen wij dit direct naar uw klant met uw eigen pakbon.
 • Uw betrouwbare partner!
  Als Teaming Partner doen wij géén zaken met eindgebruikers, maar kiezen er bewust voor om uitsluitend met zakelijke wederverkopers te werken.
  Mocht een eindgebruiker contact met ons opnemen, dan zoeken wij een geschikte reseller in zijn/haar omgeving om die vervolgens met elkaar in contact te brengen.

HPE DDR4 SmartMemory delivers great performance, reliability, and efficiency. Our large selection of server memory solutions provides the compatibility, capacity and bandwidth you need to productively manage your expanding workload with HPE ProLiant Gen9, Gen10, and Gen10 Plus servers, Apollo family servers, Synergy systems, and Blade systems.

Specifications:

DIMM capacity 32 GB

DIMM native speed (MT/s) 2933 MT/s

DIMM rank Dual Rank

DIMM type RDIMM

Voltage 1.2 V

Weight 0.045 KG (0.1 lb)

Dimensions 8.89 x 19.05 x 1.91 cm (3.5 x 7.8 x 0.75 in)

Platform supported HPE ProLiant Rack/Tower/BladeSystem Servers/Synergy

Vraag vandaag nog een offerte aan en je hebt het desgewenst de eerstvolgende werkdag al op de gewenste locatie!