Hardware leverancier

Een hardware leverancier is een bedrijf of entiteit dat fysieke computer hardware en aanverwante apparatuur levert aan andere bedrijven, organisaties of individuen. Computer hardware omvat alle tastbare componenten van een computersysteem, zoals:

  • Computers: dit omvat desktops, laptops, workstations en andere soorten computersystemen.
  • Servers
  • Netwerkapparatuur: dit omvat routers, switches, modems, firewalls en andere apparaten die worden gebruikt om computernetwerken te bouwen en te beheren.
  • Opslagapparaten: hieronder vallen harde schijven, solid-state drives (SSD’s), NAS (Network Attached Storage)-apparaten en andere opslagoplossingen.
  • Randapparatuur: dit omvat toetsenborden, muizen, monitoren, printers etc..
  • Software: hoewel een hardware leverancier zich voornamelijk richt op fysieke apparatuur, kunnen sommige ook software producten en licenties aanbieden als onderdeel van hun dienstverlening.

Een hardware leverancier kan zowel gespecialiseerd zijn in specifieke categorieën hardware (bijvoorbeeld alleen servers) als een breed scala aan hardware producten aanbieden. Ze kunnen rechtstreeks aan eindgebruikers verkopen of als distributeurs fungeren die hardware aan andere bedrijven leveren.

Bedrijven en organisaties vertrouwen op een hardware leverancier om hen te voorzien van hoogwaardige hardware oplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften en vereisten voor informatietechnologie. De keuze van de juiste hardware leverancier kan een cruciale rol spelen bij het succesvol opzetten en onderhouden van IT-infrastructuur en systemen.

PTP IT Distribution dé hardware leverancier 

Bij PTP IT Distribution hechten we veel waarde aan onze kernwaarden en unieke verkoopargumenten. We streven naar uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening en bieden onze klanten de best mogelijke IT-hardware oplossingen.

We hebben een uitgebreide selectie hardware producten die we kunnen aanbieden om aan al jouw IT-behoeften te voldoen. Zo leveren wij computer hardware, o.a. servers en opties, care packs, netwerkproducten, desktops, notebooks en monitoren van de merken HPE, HP en Cisco.
Maar ook de Microsoft Open Licenses bieden wij zeer voordelig vanuit voorraad aan! 

PTP IT Distribution is dé hardware leverancier bij uitstek. We werken samen met gerenommeerde merken om hoogwaardige hardware te leveren. We zijn trots op onze partnerschappen met bekende merken en streven altijd naar de hoogste kwaliteitsstandaarden. Ervaar de voordelen van het gebruik van onze hardware producten, waaronder prestaties, betrouwbaarheid, duurzaamheid en nog veel meer. Ontdek waarom PTP IT Distribution de juiste keuze is voor jouw IT-behoeften.

Benieuwd of wij ook jouw nieuwe hardware leverancier kunnen worden? Wil je gedetailleerde informatie over onze producten, of technische specificaties van enkele van onze belangrijkste hardware producten weten? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers!