865414-B21 – HPE 800W Platinum Power Supply

Waarom kiezen voor de HPE 800W Platinum Power Supply (865414-B21)?

De term “Platinum” verwijst naar de efficiëntieclassificatie van de voeding volgens de 80 PLUS-standaard. Platinum is een van de hoogste efficiëntieclassificaties, wat betekent dat de voeding energiezuinig is en minder energie verbruikt dan minder efficiënte voedingen.

Door een efficiënte voeding te gebruiken, kunnen gebruikers niet alleen energiekosten besparen, maar ook hun ecologische voetafdruk verminderen. Een hogere efficiëntie betekent doorgaans minder energieverlies en lagere koelingsbehoeften.

HPE (Hewlett Packard Enterprise) staat bekend om betrouwbare hardware. Een hoogwaardige voeding is essentieel voor de stabiliteit en betrouwbaarheid van een server of ander systeem.

HPE-voedingen zijn ontworpen om naadloos samen te werken met HPE-servers en andere hardware. Dit zorgt voor optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Met een vermogen van 800 watt biedt deze voeding voldoende capaciteit om een breed scala aan serverconfiguraties en accessoires van stroom te voorzien. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de voeding voldoende vermogen levert voor de specifieke eisen van het systeem.

In veel serveromgevingen is redundantie van cruciaal belang voor bedrijfscontinuïteit. HPE biedt vaak redundante voedingsopties, waardoor het systeem operationeel blijft in geval van een voedingsstoring.

Waarom PTP IT Distribution?

 • De scherpste prijs!
  Win meer projecten én maak meer marge!
 • Het juiste advies!
  Onze gecertificeerde accountmanagers helpen u graag bij het samenstellen van de juiste configuratie.
 • Altijd de beste beschikbaarheid!
  Door onze grote voorraad in Tiel zijn wij in staat om de producten de volgende dag, desgewenst dezelfde dag, bij u of uw klant aan te leveren.  
 • Levering op maat!
  U kunt de door u bestelde IT hardware configuratie door onze engineers laten assembleren, en uw bestelde software licenties laten installeren.
  Als u wilt dropshippen wij dit direct naar uw klant met uw eigen pakbon.
 • Uw betrouwbare partner!
  Als Teaming Partner doen wij géén zaken met eindgebruikers, maar kiezen er bewust voor om uitsluitend met zakelijke wederverkopers te werken.
  Mocht een eindgebruiker contact met ons opnemen, dan zoeken wij een geschikte reseller in zijn/haar omgeving om die vervolgens met elkaar in contact te brengen.

HPE 800W Flex Slot Platinum Hot Plug Low Halogen Power Supply Kit

HPE Flexible Slot (Flex Slot) Power Supplies share a common electrical and physical design that allows for hot plug, tool-less
installation into HPE server solutions. HPE’s Flex Slot power supplies are certified for high-efficiency operation and offer multiple
power output options, allowing users to “right-size” a power supply for specific server configurations. This flexibility helps to reduce
power waste, lower overall energy costs, and avoid “trapped” power capacity in the data center.

Specifications:

Input voltage 100V – 240V AC

Efficiency 94%

Power output 800W

Warranty HPE power supplies will be covered at the same service level and for the same coverage period as the server unless the maximum supported lifetime and/or the maximum usage limitation has been exceeded.

Dimensions 19.05 x 32.38 x 10.16 cm (7.5 x 12.75 x 4 in)

Detailed product description HPE 800W Flex Slot Platinum Hot Plug Low Halogen power supply

Vraag vandaag nog een offerte aan en je hebt het de eerstvolgende werkdag in huis!